top of page

Wat ná de bruiloft?

Met alles te regelen zou je wel eens enkele zaken over het hoofd kunnen zien die achteraf nog gedaan moeten worden. Het zijn er niet veel, maar het is zeker niet slecht om dit op voorhand al even te regelen.
Geniet van een zalig ontbijt. Regel dit in het hotel waar je verblijft, of laat 's morgens een ontbijtmand leveren. Hier zal je geen spijt van hebben!

Tip: plan het niet te vroeg 's ochtends ;)


Laat de laatste spullen ophalen door de ceremoniemeester, je ouders of getuigen. Denk aan persoonlijke decoratieve spullen, de loper, grote geschenken, enz.


Neem de rest van de bruidstaart mee naar huis om in te vriezen.


Laat je bruidsboeket prepareren om te bewaren. Je kan deze laten drogen of zelfs in hars laten verwerken. Dat kan met het volledig boeket of enkele bloemen. Het is een mooie herinnering, groot of klein. Online kan je hierover meer informatie vinden.


Deel foto's met vrienden en familie. Vraag ook iedereen om gemaakte foto's met de gsm door te sturen, en verzamel ze op 1 plaats. Maak zelf of in samenspraak met jouw fotograaf een groot fotoboek om een tastbare herinnering te hebben.


Laat je trouwkleed reinigen in een droogkuis om hem daarna veilig op te bergen. Leg je hem liever niet weg, dan kan je het ook uitstallen op een paspop in jouw slaapkamer.


Tot slot kan je een bedank-kaartje sturen naar de gasten met een mooie foto van jullie trouwreportage.

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Adres

Houthalen
BE

GSM

0499420859

Email

Connect

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page