top of page
Wedding Venue

10 jaar

ERVARING IN HET WERKVELD

Ik heb de know-how die je zoekt.

Je gaat trouwen, maar weet niet waar je moet beginnen met plannen?

Je hebt een leidraad nodig maar wilt ook graag zelf dingen doen en niet álles uit handen geven?

Heb je gewoon wat richting nodig in het plannen van jullie huwelijksdag?

Het platform biedt ondersteuning in het plannen naar jouw trouwdag. Je hebt zelf alle touwtjes in handen, en past de informatie toe naar eigen behoefte, op eigen tempo. Na inschrijving heb je toegang tot het platform, tot 1 maand ná de huwelijksdag.

Je ontdekt tal van blogs met mijn ervaringen en tips, leveranciers waar ik mee heb samengewerkt en die ik jou wil aanbevelen, en handige documenten, checklists en planners die ik zelf heb samengesteld.

HBR - 51.jpg

01. Trouw Platform

Een ideale leidraad als je niet weet waar je moet beginnen met het plannen van jouw trouwfeest.

HBR - 75.jpg

Artikels geschreven uit eigen ervaring, handige checklists die ik zelf heb opgesteld, en sprankelende trouwleveranciers om te ontdekken!

Begin met een gerust gemoed en geniet voor de volle 100% van de voorbereidingen naar jullie grote dag.

HBR - 116.jpg

02. Platform Plus

Alle voordelen van het trouw platform, met extra begeleiding en opvolging.

EJE -122.jpg

Samen sparren we over jullie trouwdag, we overlopen het draaiboek, of houden een motiverende babbel. Ik sta paraat voor jou! Je geniet van het platform én mijn professioneel advies om alles perfect op elkaar af te stemmen.

EJE -65.jpg

03. Wedding day coaching

Toegang tot het platform, mijn professioneel advies tijdens de voorbereidingen, én mijn persoonlijke begeleiding op jullie trouwdag.

EJE -160.jpg

Geniet van alle services op het trouw platform, persoonlijke begeleiding doorheen de voorbereidingen, en bijstand op de trouwdag. Ik leid de dag in goede banen, ik denk aan details, en begeleid de gasten doorheen de dag. Maak je geen zorgen, en belast geen familie of vrienden met kleine taakjes. Daar ben ik voor!

Confetti Show at the Wedding

Jouw vouchers

Na inschrijving op het platform ontvang je een mapje met vouchers van huwelijksleveranciers. Hierin zitten interessante kortingsbonnen, of krijg je een fijne geste bij bepaalde diensten. Een super fijn verrassingspakketje om te ontvangen!

FREEBIE

bottom of page