top of page

Waarom kiezen voor een gsm-vrij huwelijksfeest?

Onze gsm’s zijn als het ware een verlengde van onze handen geworden. Er is altijd wel iemand die een gsm vast heeft, maar er zijn enkele belangrijke momenten om de gsm’s uit te zetten. Eén van die momenten is jullie huwelijksdag.
Dit zijn enkele redenen waarom je kan overwegen om aan jullie gasten te vragen om niet met hun gsm bezig te zijn op jullie trouwdag:1. Je wil dat de gasten er met hun volle aandacht bij zijn


We zijn vaak zo druk bezig met het maken van foto’s van de belangrijke en interessante momenten in ons leven, dat we vergeten om te genieten van het moment zelf.

Dit zien we ook op trouwfeesten gebeuren. Het is niet de bedoeling dat jouw mama met haar iPad foto’s maakt terwijl jij jouw geloften opzegt, maar wel dat zij zich bewust is van het moment dat haar kleine meid de gelofte aan het zeggen is tegen de man van haar leven. De fotograaf zal zorgen voor genoeg mooie beelden van dit moment.


De gasten hoeven hun gsm niet de hele dag aan de kant te leggen, maar tijdens de ceremonie zou dit bijvoorbeeld wel fijn zijn.

2. Als je op het gangpad loopt wil je gezichten zien in plaats van gsm’s


Beeld je in, je bent nerveus voor de ceremonie, binnen enkele momenten stap je naar voor om ‘ja’ te zeggen tegen de liefde van jouw leven. Je staat aan het begin van het gangpad, en in de plaats van jouw man te zien, kijk je naar alle gsm’s die op jou gericht zijn. Laat staan de armen die uitreiken naar het midden van het gangpad om toch maar die mooie foto van jou te hebben. Niet zo romantisch, toch?3. Je wil voorkomen dat er berichtjes of andere meldingen te horen zijn tijdens de ceremonie


En niet alleen tijdens de ceremonie, ook tijdens de speech of openingsdans kan dit voor een storing zorgen. Je kan gerust vragen om hun telefoons zo veel mogelijk op stil te zetten.


Sylvie Stijven Photography


4. Je wilt mooie foto’s van de trouwdag …


… zonder dat jouw gasten continu met hun gsm in de hand op de foto staan. Het is veel fijner om hun gezichten te zien en achteraf deze beelden in jullie album te plaatsen.
Enkele snelle tips om een gsm-vrij huwelijksfeest te organiseren

  • Schrijf een korte notitie over een gsm-vrij huwelijksfeest en voeg dit toe aan jouw trouw-website, uitnodigingen, of plaats het op een mooi gedecoreerd bord aan de ingang van de ceremonie. Je kan hier bij vermelden dat je een fantastische fotograaf hebt voorzien die zeker voldoende foto’s zal maken ;)

  • Vraag aan de ceremonie-spreker om de gasten eraan te herinneren hun gsm’s op stil te zetten en weg te steken

  • Ook jullie getuigen kunnen de gasten helpen herinneren aan het wegleggen van hun gsm’s

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Adres

Houthalen
BE

GSM

0499420859

Email

Connect

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page