top of page

Mijn tip om jouw make-up te beschermen tijdens een warme trouwdag

Bijgewerkt op: 15 jan.

Voorspellen ze op jouw trouwdag zomerse temperaturen van 30°C of meer? Dan ben je met deze professionele tip van een visagiste alvast geholpen om jouw make-up te beschermen.bruids make-up

Het is eigenlijk heel simpel: neem doorheen de dag een waaier mee. Het was onlangs een warme week, en het weekend werd nog warmer voorspeld. De visagiste gaf de bruid een tip om een waaier te voorzien. Op de trouwdag was het 35°C, of net iets meer, en met deze handige tool was het geen probleem om tijdens de fotoshoot de make-up mooi te houden. Zonder waaier waren al snel de zweetdruppeltjes op het voorhoofd te zien, maar na een minuutje wapperen verdwenen ze als sneeuw voor de zon. Het werkt dus echt!


Zonder waaier zouden we foto's gehad hebben met blinkende huid, maar door dit handig en simpel trucje konden we dit gemakkelijk voorkomen. Ook heel handig om mee te nemen tijdens de ceremonie!

Dus, voorspellen ze een warme dag, neem dan zeker dit item mee in jouw tas, of geef hem aan iemand die het voor je bewaart.

29 weergaven0 opmerkingen

Comments


Adres

Houthalen
BE

GSM

0499420859

Email

Connect

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page