top of page

5 originele trouwbedankjes

Bijgewerkt op: 15 jan.

Kleine goodies zijn helemaal 'in' om je gasten cadeau te doen aan het einde van de trouwdag. Als je even op google zoekt krijg je al veel websites voorgeschoteld met al dan niet gepersonaliseerde trouwbedankjes. Ik wil je nog enkele leuke tips meegeven.


1 \ Zeepjes

Het is hip om een lekker ruikend zeepje te laten maken met opdruk van jullie namen. Dit is een item dat effectief gebruikt gaat worden en waar jullie gasten nog lang van zullen genieten.
2 \ Lekkers

Altijd lekker om iets zoets cadeau te doen. Mooi verpakt en afgewerkte met een detail maakt het direct heel stijlvol. Denk aan pralines, suikerbonen of ander snoepgoed. Jouw gasten zullen gelukkig zijn!3 \ Woordspelingen


Een creatief en grappig idee is om een woordspeling te verwerken in de bedankjes. Altijd leuk en origineel!4 \ Groen!


Mooie plantjes of bloemetjes (die onderhoudsvriendelijk zijn) scoren ook altijd goed. Denk aan vetplantjes of een zadenmix om zelf te planten. Ook droogbloemen in een mini-versie zijn populair, zeker omdat het bruidsboeket ook vaker in de vorm van droogbloemen wordt gekozen.5 \ Sip sip, hooray!

Met een lekker drankje voor de day after kan je niets verkeerd doen. Een flesje cava, limoncello of streekgebonden vruchtensap lust iedereen. Werk het af met een mooi strikje, eventueel een rietje, en een sticker of label met jullie namen. Klaar!Afbeeldingen @ Pinterest

68 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


Adres

Houthalen
BE

GSM

0499420859

Email

Connect

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page