top of page

Een Bridal Boudoir fotoshoot als geschenk voor jouw aanstaande

Bridal boudoir foto's zijn de nieuwe trend. Het is een romantische, sensuele maar vooral stijlvolle fotoshoot van de bruid. Je kiest zelf hoe veel of hoe weinig lingerie je aan doet zodat je op je gemakt bent. Kies voor delicate en charmante lingerie en een zijden kimono om de look compleet te maken. Ook stijlvolle hakken staan heel mooi in deze fotoreeks en zorgen voor een fijne afwisseling. Andere persoonlijke accessoires zoals de verlovingsring, een haarspeld of een bloemenboeketje maken de setting af.


Waarom Bridal Boudoir foto's?


Allereerst ga je je op en top vrouw voelen op een stijlvolle manier, en genieten van een speciaal me-time momentje. Zo'n fotoshoot geeft jou ook een flinke dosis zelfvertrouwen, niet alleen voor de huwelijksdag maar ook voor elke andere dag.

Daarnaast heb je een prachtig, uniek en sensueel cadeau voor jouw aanstaande om af te geven. Dit kan bijvoorbeeld op de vooravond of in de ochtend van jullie huwelijksdag gegeven worden. Een aangename verrassing zal het sowieso zijn!
Hoe poseren?


De poses mogen sensueel zijn, maar ook niet overdreven, het moet stijlvol blijven. Als fotograaf werk ik zelf met een moodboard waaruit mijn bruid verschillende poses kan kiezen om mee te starten, de rest komt vanzelf. Ik raad je aan om zelf ook een moodboard achter de hand te houden waar je op kan terugvallen. Poseren is sowieso niet gemakkelijk, laat staan in lingerie! Jouw fotograaf is er om jou te begeleiden. Probeer tussendoor ook gewoon te bewegen, dat is altijd gemakkelijker dan een statische pose. Een accessoire zoals een boeketje bloemen, of een lint van de kimono is fijn om vast te houden.


Zelfvertrouwen


De boudoir foto's die ik maak zijn licht, zacht, vrouwelijk en stijlvol. Daarvoor zoeken we de geschikte locatie om het plaatje compleet te maken. Dit is bijvoorbeeld een mooie suitekamer van een hotel of B&B, een rustige plaats waar we alleen zijn.

Het belangrijkste van heel deze opzet is dat jij je goed én mooi voelt. Doe dit in eerste instantie voor jezelf. Jij staat in de belangstelling. Als je wil dan wordt jouw kapsel en make-up gedaan (= genieten) en kan je je volledig op jezelf concentreren. Als ik jouw fotograaf ben zal ik er alles aan doen om je te begeleiden en je comfortabel te laten voelen.


Voor de meesten zal deze fotoshoot (vanzelfsprekend) uit de comfort zone zijn. Het is dan ook normaal dat je nerveus bent, maar de foto's zullen het waard zijn. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt om zo ontspannen mogelijk te zijn. Een leuk muziekje op de achtergrond, een super mooie setting, helemaal opgemaakt, en shooten maar!

7 weergaven0 opmerkingen

Adres

Houthalen
BE

GSM

0499420859

Email

Connect

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page