top of page

Een eigen trouw-website met alle info voor familie en vrienden

Ik heb al verschillende koppels ontmoet die gebruik hebben gemaakt van een eigen website voor hun huwelijk. Het voordeel hiervan is dat je veel meer details kunt delen met familie en vrienden, alles in een overzichtelijk geheel.


Als je via Google zoekt naar een trouw-website kom je bij verschillende leveranciers waar je een site kunt aanmaken. Kies voor een mooi design en bepaal het kleurenpallet. Voeg enkele mooie foto's toe en de eerste stappen zijn gezet!

1. Een bron van informatie


Op een trouw-website kan je alle belangrijk informatie over jullie huwelijksdag neerschrijven: de planning, locaties, parkeermogelijkheden, een dresscode, een cadeaulijst, ... Het is een handige manier om veel informatie door te geven.2. Interessante weetjes


Maak het interessant en luchtig door leuke weetjes te delen zoals jullie ontmoeting, de verloving, of zelfs foto's van jullie kindertijd. Plezant voor iedereen om te lezen, en nog fijner om te zien!3. Rsvp laten invullen


Maak gebruik van een formulier om de gasten te laten invullen of ze aanwezig zijn op de huwelijksdag of niet. Een overzichtelijke oplijsting van iedereen die al geantwoord heeft zal zeker bijdragen tot een rustig gemoed tijdens de voorbereidingen.

19 weergaven0 opmerkingen

Comments


Adres

Houthalen
BE

GSM

0499420859

Email

Connect

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page