top of page

Enkele redenen om te kiezen voor een elopement in plaats van een traditioneel huwelijk

Er is een grote waarschijnlijkheid dat je dit artikel leest omdat je geen traditioneel huwelijk wilt met honderden gasten en de focus om hun een goede dag te bezorgen in plaats van te doen wat je graag zelf wilt.


Je bent niet alleen! Door de grote taak om een huwelijk te plannen kiezen meer en meer koppels voor een elopement. Dit is een klein intiem huwelijk, soms zelfs onder jullie twee, of met enkele dichte vrienden en familie. Het is nog altijd mogelijk dat je vader jou weggeeft nadat jullie door het gangpad zijn gewandeld, ook al is het geen traditioneel huwelijksfeest.

Waarom een elopement? Je ervaart geen stress, geen strikte timing, geen programma. Jullie geliefden zijn gewoon aanwezig tijdens deze dag, of tijdens het weekend, en ergens in die tijd zeggen jullie ‘ja’ tegen elkaar.

Jullie leggen de focus alleen op jullie zelf waardoor het huwelijk een hele grote waarde krijgt.

Misschien ben je niet gemaakt voor een grote witte jurk, een kerkelijke dienst of een grote menigte. Misschien is het meer voor jullie weggelegd om er gewoon tussenuit te trekken, naar een bepaald land, een stad of in de natuur, aan het water of in een charmant kasteeltje, en op een betekenisvolle plaats het ja-woord aan elkaar te geven. Desnoods vergezeld van de beste vrienden en ouders.


Heb je hier graag mooie foto’s van, dan kan je fotograaf jullie vergezellen en jullie 'partner in crime' zijn voor deze onvergetelijke ervaring.

17 weergaven0 opmerkingen

Comentários


Adres

Houthalen
BE

GSM

0499420859

Email

Connect

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page