top of page

Hoe je je partner kan overtuigen om verlovingsfoto's te maken

Als je zelf interesse hebt in verlovingsfoto's vóór de huwelijksdag, geef ik je graag enkele van mijn tips die jouw - nog niet overtuigde - partner hier ook warm voor kan krijgen :)

Los van de mooie herinneringen zijn er nog andere voordelen aan verbonden aan een verlovingsshoot.

1. Leer jullie fotograaf kennen


Tijdens de verlovingsfoto's krijg je al een voorproefje van hoe jouw fotograaf te werk gaat. Jullie leren elkaar ook al beter kennen wat echt héél fijn is om te starten aan de huwelijksdag, zowel voor jullie als voor de fotograaf.2. Oefening baart kunst


Dit is het ideale moment om al eens te oefenen voor de echte huwelijksfoto's. Laat je begeleiden door de fotograaf en ervaar hoe het voelt om te poseren. Ik weet dat dit niet gemakkelijk is (ik ben zelf ook getrouwd). Soms weet je niet waar je moet kijken, wat je met je handen moet doen of hoe je moet lachen. Een goede fotograaf helpt jou hierbij en laat je ontspannen zodat je hier niet eens over moet nadenken. Tijdens de verlovingsfoto's kunnen jullie dit al eens oefenen.

3. Proefkapsel


De verlovingsfoto's kan je combineren met een proefkapsel. Dit is het goede moment om te testen hoe goed het blijft zitten, en je kan het zelf goed zien op foto. Vergeet dus niet om tijdig een afspraak te maken bij jouw kapper. Eventuele accessoires of haarspelden kan je nog als verrassing houden voor op de huwelijksdag.4. Decoratie

De foto's van de verloving kan je ook gebruiken als decoratie op de huwelijks-dag. Maak mooie prints en zorg voor enkele kaders om ze te showen op de tafels of aan een foto-muur. Plaats ook een foto bij de bedankjes en bij het gastenboek.

Als je graag een volledig persoonlijk gastenboek laat maken kan ik jou daar ook bij helpen door jullie verlovingsfoto's erin te verwerken. We kiezen samen de specificaties en jullie kiezen welke foto's ik in het boek laat terugkomen. Klik hier om een voorbeeld te zien van mijn leverancier Dreambookspro. Achteraf is dit een mooie herinnering om in jullie huis op een zichtbare plaats te leggen, en regelmatig in terug te kijken. Geloof me, de boodschappen die in de vroege uurtjes geschreven worden zijn hilarisch, en soms ook onleesbaar... :)
5. Trouwuitnodiging


Tot slot kan je de foto's gebruiken in de trouwuitnodigingen. Heel mooi om er een persoonlijke toets aan te geven!


14 weergaven0 opmerkingen

Комментарии


Adres

Houthalen
BE

GSM

0499420859

Email

Connect

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page