top of page

Hoe ziet jouw first look eruit?

Bijgewerkt op: 15 jan.

Ik geef je graag inspiratie om de first look of het ontmoetingsmoment vorm te geven. Het is een speciaal moment van de dag waar jullie elkaar voor het eerst zien.ontmoetingsmoment
First look

Waar?


Kies voor een mooie plaats om elkaar voor het eerst te zien in trouwkleding. Dat kan bij jullie thuis zijn, aan het ouderlijk huis, of op een andere plaats die een mooie betekenis heeft voor jullie. Misschien de plaats waar jullie eerste date was, waar de eerste kus was, of waar jullie gewoon graag komen?


Als jullie er voor kiezen om aan huis de ontmoeting te doen, adviseer ik om dit buiten te doen (als de weersomstandigheden het toelaten). Buiten heb je meer ruimte, meer licht, en kan eventueel de suite aan de zijlijn toekijken naar dit magisch moment.


Regelmatig wordt er ook nog aan de voordeur aangebeld door de bruidegom, waarna de bruid de deur open doet. Ik geef altijd de tip mee aan de bruidegom om buiten te blijven staan, zodat de bruid naar hem toe kan komen. Anders gaat de fotograaf weinig kunnen zien omdat jullie binnen staan en het daar te donker is. Ook hier kan de suite aan de zijlijn volgen, indien jullie dit wensen.Hoe?


Bij een ontmoeting aan de voordeur is het vanzelfsprekend dat er wordt aangebeld en wordt opengedaan.


Een ontmoeting in de tuin of op een openbare plaats kan anders verlopen. Het is bijvoorbeeld heel romantisch als de bruidegom met zijn rug naar de kant staat waar de bruid tevoorschijn komt. De bruid stapt naar hem toe, tikt op zijn schouder, en de bruidegom draait zich om. Dit is trouwens een fantastisch scenario om foto's van te maken, mooi langs verschillende kanten.


Last but not least kunnen jullie ergens aan een open deur/poort gaan staan, de bruid aan de ene kant, de bruidegom aan de andere kant, en beide handen in elkaar verstrengeld aan de deuropening. Jullie voelen elkaar maar zien elkaar nog niet. Heel romantisch, emotioneel en spannend. Op een signaal draaien jullie beide om en zien jullie elkaar.

Dit kan je trouwens ook doen zonder deur. Getuigen kunnen jullie begeleiden naar een plaats (ogen gesloten!) waar jullie rug tegen rug staan, handen in elkaar. Dan volgt ook een moment waar jullie zich omdraaien.Wie staat aan de zijlijn?


Dit kan een intiem moment zijn, dus kies wie jullie er graag bij hebben. Jullie mogen dit ook alleen doen, of vergezeld van de suite (broer, zus, ouders, ...).Voor extra inspiratie heb ik een bord op Pinterest gemaakt.

Kijk wat jullie beiden fijn zou vinden. Klik hier.ontmoetingsmoment
First look

35 weergaven0 opmerkingen

Comments


Adres

Houthalen
BE

GSM

0499420859

Email

Connect

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page